Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Движението – повече от средство за отслабване!

04.07.2019 – 17:00 - 20:00

Имаме удоволствието да Ви представим един специалист с дългогодишен опит в груповите и индивидуални тренировъчни режими, а именно – ИНЕС СУБАШКА!

Инес се занимава професионално със спорт от 12 годишна, печелейки редица призове и отличия. Страстта ѝ към движението я вдъхновява да основе IFS – зали за кондиционни тренировки, където понастоящем тренират над 1000 човека.
Има 4 успешно издадени книги, изучаващи човешкото тяло и здравословния начин на живот. За Инес, залата е мястото,
където в контролирани условия може да помага на хората да променят отношението към себе си, да влязат в по-добра форма, а после да използват всички усвоени качества, за да ги адаптират и в останалата част от живота си. Тя се старае да изкара най-доброто от хората, за да могат всички да имат постиженията, които са привилегия на професионалните спортисти.
Сертифициран специалист по Ресторативно движение.

Заповядайте на практиката ДВИЖЕНИЕТО ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДСТВО ЗА ОТСЛАБВАНЕ на 04.07 (четвъртък) от 17.00 до 19.00, за да засегнем теми като:

– Връзката между тялото и духа. Защо психиката има голяма връзка с физическото ни състояние и движението като средство за генериране на емоции;
– Защо стойката на тялото е толкова важна за емоционалното ни състояние и как да се чувстваме по-щастливи с правилната двигателна активност;
– Как чрез движението да се освободим от редица болкови състояния, напрегнатост и тревожност, които ни тормозят ежедневно;
– Ще поговорим за здравето и правилното функциониране на ставите;

Заповядайте и на 5-ти юли (петък) на практиката СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ И КАК ДА НАМАЛИМ РИСКА ОТ ТРАВМИ!

НАСТОЯЩОТО СЪБИТИЕ Е ВЪЗМОЖНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФОНДАЦИЯ – „ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД“ – ГАБРОВО И ФОНДАЦИЯ „АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ“.
Цената е преференциална в рамките на проект „Подравни движението“ и благодарение на нашите спонсори е намалена от 30лв на 10лв за двучасова практика.

ОБЛЕКЛО: Спортен екип, клин, шорти.
ОБУВКИ: Не ви трябват. Ще бъдем по чорапи, боси, може и с терлички.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: + 359 897 277 114 или на
https://www.facebook.com/tczdrav

 

Детайли

Дата:
04.07.2019
Час:
17:00 - 20:00
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,

Организатор

http://tczdrav.com/

Място

гр. Габрово, ул. Орловска 79 A, зала Kango Jumps
ул. Орловска 79 A, зала Kango Jumps
Габрово, Габрово 5300 България
+ Google Map
Телефон:
0897277114
Уебсайт:
www.tczdrav.com